Категорично нямаме проблеми с РС Македония в НАТО, все пак

...
Категорично нямаме проблеми с РС Македония в НАТО, все пак
Коментари Харесай

Заков: Нямаме проблеми със Скопие в НАТО


" Категорично нямаме проблеми с районен съд Македония в НАТО, въпреки всичко това е организация, която е основана да взема решение пролемите, не да ги основава. Сътрудничеството сред министерствата на защитата и въоръжените сили на двете страни може да се показа като образец за това по какъв начин би трябвало да се развиват двустранните връзки. С техния министър се разбрахме към този момент да образоваме и македонски военни медици, разширяваме и образованието на техни фрагменти във Военната ни академия ".

Това сподели министърът на защитата Драгомир Заков в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви. Той показа, че не е очаквал войната в Украйна да е къса, защото бил наясно, че украинските въоръжени сили имали качества и нямало токова елементарно да се предадат.

" Изводите след визитата на украинската делегация у нас са, че българските военни фабрики имат потенциала да подкрепят украинската страна с ремонт на бранирана техника - танкове, бронетранспортьори ", добави Заков, съгласно който в България още е е пристигнала техника за ремонт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР