Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван

...
Категорично няма да подам оставка. Това заяви главният прокурор Иван
Коментари Харесай

Гешев също се запъна: Няма да дам оставка, работя за хората

Категорично няма да подам оставка ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в Сливен. Той дойде в града поради огромна спецакция на прокуратурата против битовата престъпност. " Продължавам битката с мафията и битовата престъпност. Работя за хората ", съобщи Гешев. Според основния прокурор държавата е абдикирала от малцинствените групи, които не престават да са необразовани и да правят закононарушения. Главният прокурор Иван Гешев беше и в сливенското село Шивачево по отношение на провеждането на спецоперация против крадци и вандали.

Възрастната жена на 87 години, която е станала жертва на закононарушение в района пси пожела нападателят й да бъде задържан, а Гешев увери, че злосторникът към този момент е окован с белезници. 

" Поредната изнасилена самотна жена. От обществено слаб и некултурен социопат. Задържан е, само че това не възвръща срутения живот на дамата й околните й. Заради тях прокуратурата продължава борбата против престъпността ", съобщи Гешев в Twitter.

" Съжалявам, че се срещаме по противен мотив. Пожелавам ви да сте живи и здрави. Полицията си прави работата, с цел да пази хората. Има 200 самотно живеещи в региона, споделил съм на полицията да вземе ограничения. Срамота е това, което се случи ", каза Гешев в Шивачево. 

" Полицията съобщи, че ще вземе спомагателни ограничения ", уточни основният прокурор, а нападната жена съобщи, че нападателите в селото не са един или двама. 

" Държавата е длъжна да отбрани хората, които са си плащали налозите, които са градили и са работили цялостен живот. Срамота е това, което се случва ". Възрастни жители споделиха пред Иван Гешев , че над 70% в селото са самотно живеещи.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР