``Категорично има връзка между дейността ни и атаката, на която

...
``Категорично има връзка между дейността ни и атаката, на която
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Това не бяха журналисти, а мутри!

``Категорично има връзка сред активността ни и офанзивата, на която бяхме подложени. Дейността на БОЕЦ е повода за тези дейности. Това не беше посещаване от публицисти, а нахлуване от мутри. Това не са никакви публицисти, а хора пристигнали съзнателно да атакуван мен и брачната половинка ми. Обиждаха ни, пробваха да влязат във компанията, да разбият вратата``, това съобщи водачът на гражданско съдружие БОЕЦ Георги Георгиев в предаването ``Честно казано с Люба Кулезич`` по ТВ Евроком. Коментарът на Георгиев е във връзка на това, че екип на телевизия ``Канал 3` през последните дни върви по неговите и дирите на брачната половинка му, като от малкия екран настояват, че приготвят проверяващ материал, само че от излезлите клипове в обществените мрежи, държанието на екипа на малкия екран е меко казано необичайно.

``Извън обидите и нападенията, няколко въпроса стигнаха до мен. Питаха ме по какъв начин се финансира БОЕЦ, за какво не се качват докладите, а ние постоянно в точния момент си ги внасяме. Те посегнаха на брачната половинка ми и нощес ѝ посегнаха. Съпругата ми е основател и член на БОЕЦ, аз опазих брачната половинка ми и себе си от експанзията на тези хора. Срещу мутри с цел да запазиш себе си и фамилията си, единствено един метод има за реакция. Защо се случва това? 24 сигнала до всички вероятни институции и един митинг - единствено за два месеца. Оставки имаше в следствие от работата на БОЕЦ. Целта е да ми бъдат повдигнати обвинявания, пратиха ни ГДБОП наскоро``, сподели водачът на БОЕЦ.

Георгиев зачекна и тематиката за отхвърли на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ да отидат в Европейския парламент. Той счита, че е осъществено съществено нарушаване на закона. БОЕЦ имат намерение дружно с Десислава Иванчева да подадат сигнал до Конституционния съд. Ето какво сподели Георгиев и по тази тематика: ``Това, което те са подали е заявление за отдръпване от правото на присъединяване в изборите. Законът регламентира това право, само че срокът е 30 дни преди избори, а не след техния край. Резултатите бяха оповестени, а той чак по-късно се отхвърли от присъединяване в изборите. Сега го заличават от листата, от бюлетината``, добави Георги Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР