Категорично до този момент се справихме изключително добре, в момента

...
Категорично до този момент се справихме изключително добре, в момента
Коментари Харесай

Петър Москов: Неизвестността не успокоява, трябва да знаем какви са мерките

" Категорично до този миг се справихме извънредно добре, сега се движим в една релативно изгладена крива. Не знаем обаче какви са безвредните параметри ", разяснява в предаването " Тази събота и неделя " някогашният министър на опазването на здравето Петър Москов.

" Убеден съм, че би трябвало да има ясни, обосновани и обществено налични задължения на страната за това какви са параметрите, през които оценяваме равнището на болестта с COVID-19 ", уточни той.
Петър Москов: Ще има програмиран банкрут на огромни лечебни заведения Нямаше всеобщо разпространяване на болестта, само че не знаем какви цели преследваме, разяснява някогашният здравен министър
По думите му би трябвало да има ясна направена идея и народен проект на районно и национално равнище, в случай че надминем тези правила, които считаме за безвредни, какви ограничения ще бъдат въведени и в каква поредност, по кое време ще засягат и какъв ще бъде икономическия резултат.

" Неизвестността не успокоява, би трябвало да знаем какви са ограниченията, които би трябвало да съблюдаваме, с цел да не минава стрелката в алено ", означи Москов.

" Това с Божков отива към този момент към жанра немско порно. Това не може да е политически диалог ", по този начин Петър Москов разяснява изявленията на обвинения предприемач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР