Категорично да - така лидерът на БСП-София Калоян Паргов отговори

...
Категорично да - така лидерът на БСП-София Калоян Паргов отговори
Коментари Харесай

Лидерът на БСП-София: Категорични бих подкрепил Мая Манолова за кмет на София

Категорично да - по този начин водачът на БСП-София Калоян Паргов отговори на въпрос на Нова телевизия дали би подкрепил омбудсманът Мая Манолова, в случай че тя се кандидатира за кмет на София.
Паргов е безапелационен, че Манолова се потвърдила като гласа на народа и нямало да е неприятно да стане и гласът на софиянци. За образец какъв брой спокоен е гласът на софиянци водачът на БСП-София даде ремонтът на " Граф Игнатиев ".
Първоначален диалог Манолова да стане претендент за кмет на Българска социалистическа партия не е провеждан. Но в случай че тя бъде номинирана от алените структури, ще има и диалог, стана ясно от думите на Паргов.
Лидерът на БСП-София насочи и апел към Столетницата и всички в нея " да се осъзнаят ". Според него, оставката на Корнелия Нинова е довела до безпорядък при социалистите. " Никой не искаше оставката ѝ и методът, по който тя драматизира с тази оставка ", добави Паргов. И попита задочно Нинова какво потвърждава с тази оставка. " Инат врат чупи ", заключи Паргов и разгласи, че харесва Нинова за водач.
Според Паргов е извънредно време всеки в Българска социалистическа партия да си осъзнае мястото - не може хем да се лепят етикети, хем да се вадят скелети от дрешника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР