Категорично България трябва да окаже военна помощ на Украйна. За

...
Категорично България трябва да окаже военна помощ на Украйна. За
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: Категорично България трябва да окаже военна помощ на Украйна, защото сме свидетели на жив геноцид

Категорично България би трябвало да окаже военна помощ на Украйна. За да се случват тези ужаси в Украйна значи, че не можем да разчитаме на морала на съветската войска. По разпоредбите би трябвало да водят война военни против военни. А в тази ситуация имаме изтребване на цивилни, което си е жив геноцид, закононарушение против човечеството.

Това разяснява в ефира на Нова тв ген. Атанас Запрянов. 

Ако Украйна няма отбранителни качества и военна помощ, тя от дълго време щеше да е победена. Така че за оцеляването на Украйна с изключение на другата помощ, е нужна и  военна, уточни той.

Не е правилно, че сме безсилни и нямаме с какво да помогнем. Ние можем да дадем муниции, самостоятелни средства за отбрана. Беше ми необичайно да чуя, че ще пращаме каски и бронежилетки за мирното население. По принци цивилното население не би трябвало да е въоръженоз, тъй като в случай че има бронежилетки, руснаците ще го разпознават като военни. В случая руснаците разтрелват елементарни хора, които си карат велосипеда в цивилни облекла, а какво значи да ги облечем, с цел да ги пазиме. Пак споделям, разпоредбите за държание във войната, изключва цивилното население като обект на пукотевица и убийства.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР