Категорично България не закъсня с реакцията по конфликта НАТО-Русия. В

...
Категорично България не закъсня с реакцията по конфликта НАТО-Русия. В
Коментари Харесай

Нито от БСП, нито от Възраждане притеснени дали България не изостава в НАТО

Категорично България не закъсня с реакцията по спора НАТО-Русия. В това бе безапелационен ръководителят на Комисията по защита и народен представител от Българска социалистическа партия Атанас Зафиро в преди съвещанието на отрасловата парламентарна комисия, която следва да изслуша министъра на защитата Стефан Янев.

Той посочи, че българската реакция се е разположила тъкмо в подобаващото време. На този стадий няма учредения за терзания, повтори няколко пъти Зафиров.
 Ген. Константин Попов вижда разнобой във властта за НАТО Обновена
Ген. Константин Попов вижда разнобой във властта за НАТО

Не може министър да има персонални позиции, а КСНС е належащ

И Николай Дренчев от " Възраждане " съобщи пред публицисти, че това не са въпроси, които би трябвало да се вземат решение бързо , да не се подаваме на напрежение и страсти. Тепърва би трябвало да изясняваме и оценяваме ситуацията, сподели той.

Джейжах Ибрямов от Движение за права и свободи дефинира чуването на министъра на защитата обаче като закъсняло. Движение за права и свободи чакат новините от Съвета по сигурността, като от партията на Мустафа Карадайъ упорстват за спокойно решение на всички спорове. Със сигурност ще има вести, които ще бъдат притежание до българската общност, сподели още Ибрямов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР