Категорична подкрепа на предприетите действия от Националния оперативен щаб заяви

...
Категорична подкрепа на предприетите действия от Националния оперативен щаб заяви
Коментари Харесай

"ВП Брандс Интернешънъл" осигурява респиратори за най-нуждаещите се болници

Категорична поддръжка на подхванатите дейности от Националния действен щаб съобщи „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД - приемник на „ Винпром Пещера “ АД. Компанията ще спомага за оправянето с епидемиологичната рецесия, подбудена от разпространяването на COVID-19.

За задачата Акционерите на компанията ще дарят респиратори за болничните заведения в страната на стойност 300 000 лв.. То ще бъде разпределено на 5 нуждаещи се лечебни заведения с построени профилирани отделения за лекуване на COVID-19.

Закупуването на обдишващите апарати е в съгласие с Националния действен щаб, като най-необходимо към сегашния миг. Животоспасяващата инсталация ще помогне на най-натоварените лечебни заведения в страната да отговорят на незабавната потребност от дихателна отбрана и профилактика на засегнатите от вируса.

Компанията към този момент направи подаяние от алкохол за стерилизация на община София и ще даде безплатно алкохол, дрехи и маски на Акушеро-гинекологична болница Майчин дом София.

Ръководството изрича благодарност към работата на медицинските служащи и болничните заведения. „ Вярваме, че с обща работа, воля и дисциплинираност, ще успеем да преминем и през това предизвикателство “, споделят от „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД.

Компанията ще продължи да извършва своя ангажимент към българските жители и организации за преодоляване на пандемията от COVID-19. Притежаваната от сдружението фабрика за алкохол „ Essentica” ще работи на цялостен потенциал и в денонощен режим, с цел да доставя предпочитано за българския пазар продукция за произвеждане на дезинфектанти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР