Категорична ли е победата на ГЕРБ на местните избори и

...
Категорична ли е победата на ГЕРБ на местните избори и
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Срещу ГЕРБ се води неистова война да бъде отстранена от власт

Категорична ли е успеха на ГЕРБ на локалните избори и по какъв начин ръководещата партия прави оценка резултатите - посетител по тематиката в " Още от деня " беше депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Като виждам, май единствено ГЕРБ не е победител на тези избори, всички други са... Има разнообразни избори в друго политическо време и обстановка. Разликите от време на време са доста високи, от време на време по-малки, в последна сметка, значима е успеха.
Съвсем обикновено е в изискванията на народна власт да има балотажи, да има оспорвани борби, безапелационен е Гърневски.
Спас Гърневски, ГЕРБ: Съвсем естествено, за втори тур се получават локални обединения, има настроения против избрани претенденти, това са локални избори.
Повече от 2,5 години против ГЕРБ се води неистова война да се стигне до предварителни избори и ГЕРБ да бъде отстранена от власт, разяснява Гърневски.
Спас Гърневски, ГЕРБ: Бойкотираха европредседателството, което започва с 9 митинга в София, спомняте си новата визия, когато всички тръбяха какъв брой мощна е Българска социалистическа партия и по какъв начин ще смъкна ГЕРБ след евроизборите. Следващата дата бяха локалните избори, даже се стигна до опит за пълзящ прелом... и всичко това не може да не окаже въздействие.

Самият министър председател сподели, че предстоят още много придвижвания. Там, където хората пълзят под летвата на политическия морал, несъмнено, че ще има дейности, безапелационен е Гърневски.

Вижте целия диалог във видеото!
 Политическата равносметка след резултатите от локалните избори Политическата равносметка след резултатите от локалните избори
Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов дефинира резултатите от вота като връщане към нормалността. Според него не може да се приказва за оттегляне от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР