Категорична е, че ще стигнем европейците като се променим и

...
Категорична е, че ще стигнем европейците като се променим и
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Българският народ е докаран до просешка тояга

Категорична е, че ще стигнем европейците като се променим и стартираме да крадем по-малко. Българите взимаме приблизително по 8 евро на час, до момента в който в това време междинният приход на европейците за час е 30 евро. В някои европейски страни той е 80-100, даже 120 евро. Смята, че България страда не от това, че няма кадърни експерти, тъй като има такива във всяка една област, а от некадърни управленци.

 

Странно е по какъв начин в Народното събрание влизат хора, които нямат визия какво е страна, а в това време имат предпочитание да я ръководят. В едно е безапелационна – страната не може да се ръководи от лаици.

 

Според нея не може да се каже, че България е пред банкрут, само че истината е, че няма пари. Първото предизвикателство пред всички тези, които ще влязат в Народното събрание е бюджетът, както и прогноза за три години напред. Следващото са европейските пари, които би трябвало да се харчат дейно, а не да се раздават по групи. И не на последно място – основаване на условия за привличане на непознати вложения. Отделно поради това, че не влязохме в Еврозоната, се срина и кредитният ни рейтинг. Казано с други думи – няма нещо, което да сме свършили като хората, безапелационна е Зайкова.

Да не пропущаме и обстоятелството, че все още образованието и опазването на здравето, също са на кота нула.

 

Надеждата, че ще имаме държавно управление, е прекомерно дребна, предвижда Зайкова. Като цяло народът е докаран до просешка сопа, въпреки мнозина да работят по на две места. Където и да пипнеш, все е гнило, споделя тя.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР