Кате, това ти ли си?! Този въпрос задават не само

...
Кате, това ти ли си?! Този въпрос задават не само
Коментари Харесай

Ай стига, бе: Катето Евро ли е това?!

Кате, това ти ли си?! Този въпрос задават освен консуматори, само че и близки на актрисата Катето Евро, откакто тя лъсна с съвсем заменена физиономия. 66-годишната хала се е подложила на серия разкрасяващи и подмладяващи интервенции, след които физиономията й е чистак нова.

Родителката на Сашо Кадиев си е направила повсеместен лифтинг на лицето, което преди беше повече от увиснало и отпуснато. Също по този начин се е подложила и на нашумялата блефаропластика, при която се реже горният клепач като задачата е да се " отвори " окото и да се реши казусът с падналите клепачи, които придават старешки и изтощен тип на цялото лице.



За всички тези екстри Катерина Евро се е бръкнала с над пет бона, само че хубостта желае освен жертви, желае пари. С които очевидно тя разполага, а и въпреки това, живее непретенциозно, та може да икономисва.



Знаем, че Катето не е по многото пътувания зад граница, нито по огромните разходи. Тя живее в къщата си в село Кокаляне, гледа си зеленчук в двора и се занимава с кучетата си. За екран обаче очевидно държи да наподобява добре и счита разкрасяващите разноски за оправдани.

Що се отнася до персоналния й живот, Катето към момента няма мъж до себе си, само че се радва на внучка, на наследник и на бъдещата нова снаха Ивелина Чоева, с която се спогажда прелестно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР