Катастрофите, които станаха през изминалото денонощие държаха на крак огнеборците

...
Катастрофите, които станаха през изминалото денонощие държаха на крак огнеборците
Коментари Харесай

МВР Монтана: 3 тежки катастрофи белязаха последните 24 часа

Катастрофите, които станаха през миналото денонощие държаха на крайник огнеборците от Монтана, оповестиха от пресцентъра на полицията в регионалния град. Три тежки пътнотранспортни катастрофи станаха през вчерашния ден следобяд, поради неприятното време и мократа пътна настилка.
Първият сигнал, на който са се отзовали пожарникарите е случаят, който стана малко преди 13 часа на основен път Е-79, край село Смоляновци. Припомняме, че ТИР беше самокатастрофирал. За благополучие при удара нямаше потърпевши хора.
Минути след първият сигнал е постъпил и втори за злополука, още веднъж на натовареният път Е-79. Инцидентът беше станал край село Долна Вереница, тежкотоварен автомобил се обърнал в крайпътното дере. Екипите от пожарна сигурност извадили 53-годишния лидер, който се беше разминал с леки пострадвания.
Следващият постъпил сигнал е бил за аварирал лек автомобил „ Ауди А4”. Произшествието, станало на основния път до село Вирове. Огнеборците оказали техническа помощ, като изместили автомобила от мястото. Разчистили и измили пътното платно след злополуката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР