Катастрофата с "Мерцедес"-а на прочулия се като ловец на бежанци

...
Катастрофата с "Мерцедес"-а на прочулия се като ловец на бежанци
Коментари Харесай

Куриозно: Не е за вярване кой е виновен за катастрофата със златния "Мерцедес" на Динко!

Катастрофата с "Мерцедес "-а на прочулия се като ловджия на бежанци Динко от Ямбол не е била породена от него, написа Glas.bg. На шофьорското място не е бил той, а негов другар, който обаче също се споделя Динко.

Инцидентът със златния "Мерцедес " стана в събота, когато камион със зърно удари колата на Динко в региона на нивите на основния път Ямбол - Сливен.



От конфликта предницата на S-купето бе смачкана, а Динко се озова в болница. Според информациите ямболията е бил признат с проблеми с дишането. Не е известно обаче положението на неговия съименник и различен участник в злополуката.

Лъскавата лимузина, за която кошмарът на бежанците твърди, че е броил 350 бона, също е с много смачкана предна част. Според сметките на майстори тенекеджии, коментирали вредата в обществените мрежи, ремонтът ще коства най-малко 50 хиляди лв..

Пред Glas.bg от сливенската болница МБАЛ "Д-р Иван Селимински " обясниха, че Динко Вълев не е бил настаняван в тяхното здравно заведение. Същото дадоха отговор и от ямболската болница "Св. Пантелеймон ". Така се оказа цялостна тайнственост къде е сега Динко и търсил ли е въобще лекарска помощ.

Последната изява на татуирания като папуас бабанка беще при започване на юни, когато се похвали във Facebook по какъв начин вади изхвърчал в канавката тир с голяма машина.

Днико има танк и БТР, които постоянно употребява като Пътна помощ при издърпването на обърнати коли при произшествия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР