катастрофата по пътя за Галата, за която Varna24.bg съобщи, е

...
катастрофата по пътя за Галата, за която Varna24.bg съобщи, е
Коментари Харесай

Мъж е в болница след катастрофата по пътя за Галата вчера

 злополуката по пътя за Галата, за която Varna24.bg заяви, е настанен за наблюдаване във варненска болница, оповестиха от пресцентъра на полицията. 

Ето и детайлности:

Вчера към 12:20 часа, на пътя от ж.к. «Галата» за м-ст «Ракитника», е зародил случай. Водачът на л.а. «Рено» Ц.П. (51 г.) от Варна, при излизане от паркинг, не пропуща и блъска л.а. «Тойота». Вследствие на случая мъжът е получил разкъсно – контузна рана на глава и е настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна». Пострадали са още мъж (62 г.) от първия автомобил, и лидерът на втория (66 г.), които са получили травми. Няма заплаха за живота на тримата потърпевши. 

Малко по-късно, както медията ни заяви, е станала и още една злополука. Около 13:00 часа, на кръстовището на пътя от ж.к. «Галата» за м-ст «Боровец», е зародил случай. Водачът на т.а. «Форд» П.П. (72 г.) от Варна, по време на придвижване, губи надзор над МПС, излиза от пътя и се блъска в паркиран л.а. «Фолксваген». Вследствие на случая мъжът е получил травма на коляно, прегледан е и освободен, без заплаха за живота
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР