Катастрофата на Серхио Перес в квалификацията за Гран При на

...
Катастрофата на Серхио Перес в квалификацията за Гран При на
Коментари Харесай

Тото Волф: Ред Бул произвежда ПР кризи

Катастрофата на Серхио Перес в квалификацията за Гран При на Монако се оказа, че има извънредно значима роля за развиването на сезона - допуска се, че тя е повода за най-големия скандал този сезон - отводът на Макс Верстапен да пропусне съотборника си напред в Бразилия.

Световният първенец към момента не е удостоверил категорично, че случаят на Перес в Монако, който не му разреши да усъвършенства класирането си в квалификацията, е повода за разрива в Ред Бул, само че по този начин настояват нидерландските медии.

От ФИА пък показаха подготвеност да проверяват злополуката на Перес в Монте Карло, само че съгласно шефът на Мерцедес Тото Волф това ще е неточност. Освен това, той даде да се разбере, че не има вяра на догатките, че мексиканецът се е блъснал съзнателно, с цел да попречи на противниците си.
 От ФИА са подготвени да проверяват злополуката на Перес от Монако От ФИА са подготвени да проверяват злополуката на Перес от Монако
“Вече имахме задоволително ПР рецесии в последните няколко седмици с този тим - изясни Волф за свадите в Ред Бул, които стартираха с нарушаването на тавана на бюджетите за сезон 2021. - не мисля, че ни би трябвало още един. ”
 Перес към този момент съжалява за острите си мнения в Бразилия Перес към този момент съжалява за острите си мнения в Бразилия
Перес завоюва в Монако, а незабавно по-късно беше разгласен и новият му 2-годишен контракт с Ред Бул, като по това време Серхио към момента имаше някакви шансове да се бори за международната купа.
 Перес: Катастрофата в Монако не беше умишлена Перес: Катастрофата в Монако не беше умишлена
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР