Катастрофа затруднява движението в района на 112-ти км на АМ

...
Катастрофа затруднява движението в района на 112-ти км на АМ
Коментари Харесай

Шофьор предизвика катастрофа и рани жена на Тракия, докато бяга от полицията

Катастрофа затруднява придвижването в региона на 112-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на профилирана полицейска интервенция в пловдивския сектор на Автомагистрала „ Тракия “, към 9 часа тази заран чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи подали сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Фолксваген “, пътуващ в посока Бургас. Вместо да се подчини на полицейското предписание, лидерът подал газ и траял по пътя си.

В региона на 112-ти км „ Фолксваген “-ът минал сред два паралелно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана, а по първични данни в нея има съществено потърпевша жена, която следва да бъде извадена благодарение на профилирана техника на пожарната. На място е арестуван водачът на „ Фолксваген “-а.

До отработване на случая е затруднено придвижването в сектора на злополуката. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, минават през Пловдив и се връщат на автомагистралата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР