Катастрофа се размина на косъм от тежки последици в пловдивския

...
Катастрофа се размина на косъм от тежки последици в пловдивския
Коментари Харесай

БМВ връхлетя върху тротоар в Пловдив, размина се на косъм с пешеходка

Катастрофа се размина на косъм от тежки последствия в пловдивския квартал " Кършияка ". Лека кола е връхлетяла на тротоар и е спряла единствено на няколко сантиметра от краката на пешеходка.

Случката се е разиграла в регион „ Северен” в понеделник заран, към 4:30. Според " Трафик нюз " БМВ се е движило по улица „ Победа”, като на светофара с бул. „ България” с висока скорост е завило наляво.

„ Водачът загуби надзор и след поредност от камшици се удари в бордюра с много висока скорост. След това колата се приземи малко след автобусната спирка. В това време преминаваше една стара дама, която едвам съумя да реагира и да избегне удара. По-добре 10 минути по-късно да стигнеш до уреченото място, от колкото въобще да не успееш”, споделя свидетел.
свързани новини6765на 01.11.2018
Той добавя, че след злополуката колата се е върнала на пътното платно и е траяла по пътя си. Полиция не е била викана.

Свидетелят на каскадата моли към водачите да бъдат деликатни на пътя и да мислят за останалите участници в придвижването.

„ Не е мъжество да караш с превишена скорост. Не е мъжество да седнеш зад кормилото пийнал или дрогиран. Нека бъдем виновни, да управляваме колите си една концепция по-внимателно. Така може да се постави завършек на войната по пътищата”, приключи пловдивчанинът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР