Катастрофа с автобус на градския транспорт в Русе. Пострадали са

...
Катастрофа с автобус на градския транспорт в Русе. Пострадали са
Коментари Харесай

Двама души пострадаха при катастрофа с автобус на градския транспорт в Русе

Катастрофа с рейс на градския превоз в Русе. Пострадали са двама от пасажерите, само че без заплаха за живота. Инцидентът е станал поради отнето преимущество от лек автомобил.

Русе

Автобусът спрял внезапно, защото бил засечен на кръстовището по бул. „ Липник " от лека кола. Въпреки това ударът е бил неминуем. 86-годишен мъж е изхвърчал от седалката на рейса и е паднал на стъпалата, а стара жена се е блъснала в металните дръжки.

Пътниците са откарани в болничното заведение с пострадвания. Няма заплаха за живота им, оповестиха от здравното заведение. При случая лекият автомобил се е качил на тротоара до подлеза, където в този миг не е имало хора.

Според Румен Филипов, водач с 30-годишен стаж, самото кръстовище, където е станала злополуката, е едно от най-рисковите в града.
Румен Филипов, водач на рейс: Кръстовището по никакъв начин не е добре. Това кръстовище просто, влизат, излизат, кой както откри. Както му е комфортно на него. няма устав, няма нищо.
Пробите за алкохол и на двамата водачи са били негативни. В продължение на два часа придвижването в региона беше затруднено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР