Катастрофа причини смъртта на 44-годишна жена от Варна, съобщават от

...
Катастрофа причини смъртта на 44-годишна жена от Варна, съобщават от
Коментари Харесай

Катастрофа със загинала жена и ранено дете на пътя Варна-Дуранкулак

Катастрофа аргументи гибелта на 44-годишна жена от Варна, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

Инцидентът е станал на 14 юли вечерта по основен път I-9 Варна-Дуранкулак, в региона на град Каварна. В него е потърпевшо и 9-годишно момче, което е настанено в реанимация на МБАЛ „ Св. Анна ” - Варна с вътрешни контузии и фрактури, без заплаха за живота.

При пътния случай лек автомобил:Мерцедес ” с варненска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж, се е блъснал в крайпътно дърво. На място е умряла возещата се на задна седалка жена на 44-години от Варна. Водачът е с охлузни рани, освободен е за домашно лекуване. 



Още един случай на ранен след злополука от неделя.
Шофьор е потърпевш в ранния следобяд в ПТП по пътя сред елата Воднянци и Дряновец. Със своето „ Рено ” с варненска регистрация, 69-годишен мъж, се преобърнал в крайпътна равнища. Настанен е в МБАЛ Добрич с диагноза комоцио, без заплаха за живота.
 
44-годишен мъж от село Ломница се е блъснал в дърво на 15 юли п о пътя от Силистра към Добрич. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол е регистрирано съществуването на 1,46 промила в издишания от лидера въздух. Задържан е за 24 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР