Катастрофа между две БМВ-та в Монтана вдигна накрак специализирани екипи,

...
Катастрофа между две БМВ-та в Монтана вдигна накрак специализирани екипи,
Коментари Харесай

Меле на пътя! Момче и момиче се нацелиха с БМВ-тата си в Монтана, щетите са големи

Катастрофа сред две БМВ-та в Монтана подвигна накрак профилирани екипи, откакто едната кола се запалила, научи организация BulNews.
Инцидентът е станал към 19.30 часа през вчерашния ден на кръстовището на бул. "Хаджи Димитър " и ул. "Св. Св. Кирил и Методий ". Блъснали се два бавареца, карани от 18-годишно момче и 19-годишно момиче. Ударът бил яростен и по двете коли са нанесени обилни материални вреди. За благополучие, младежите се разминали без пострадвания.
След злополуката обаче колата на момичето се запалила. Към мястото неотложно е изпратен екип на пожарната, който потушил огъня и не се стигнало до по-сериозни последствия. Унищожен от пламъците бил единствено маркуч на бавареца. Екип на бранш „ Специализирани оперативни действия “ пък преместил колите от пътното платно.
Извършените проби за приложимост на алкохол на водачите са негативни, споделиха от полицията в Монтана. Причините за зародилото ПТП са в развой на изясняване. На място е осъществен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР