Катастрофа между два леки автомобила на пътя Стара Загора -

...
Катастрофа между два леки автомобила на пътя Стара Загора -
Коментари Харесай

Адска катастрофа край Стара Загора, има загинал

Катастрофа сред два леки автомобила на пътя Стара Загора - Ракитница приключи съдбовно. Сигналът за случая е получен към 9 часа тази заран.
При конфликта лидерът на едната кола е умрял на място, а различен се транспортира към болничното заведение в Стара Загора. Движението в региона сред селата Богомилово и Ракитница е напълно прекратено и се минава през обходен маршрут - с. Богомилово - с. Калояновец - с. Арнаутито - път II-66 и назад. Движението се управлява от Пътна полиция.
Припомняме, че единствено преди два дни момиче и момче починаха при тежка злополука в Пловдив. Двама техни другари – момче и момиче на 22 години, са в тежко положение и са приети в болница. Мощният джип се вряза. с висока скорост в дървета край пътя. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „ Шести септември “. Изненадващо обаче лидерът изгубил ръководство над автомобила, качил се е на разграничителната линия и с висока скорост се е блъснал в няколко чинара.
През миналото денонощие у нас при пътнотранспортни катастрофи един човек е умрял, а 20 души са потърпевши. Общо са станали 15 тежки произшествия.
В София е имало 21 леки произшествия и три тежки пътнотранспортни случая. Четирима души са потърпевши.
От началото на месеца в страната са регистрирани 214 пътни катастрофи с осем умряли и 287 ранени. От началото на годината са станали 2231 произшествия, в които 122 са починали, а 2777 са потърпевши.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР