Катастрофа между автобус и камион в Германия се превърна в

...
Катастрофа между автобус и камион в Германия се превърна в
Коментари Харесай

Катастрофата в Германия се оказва същинска трагедия

Катастрофа сред рейс и камион в Германия се трансформира в същинска покруса. Първоначално бе обявено, че 30 души са потърпевши, а 18 от пасажерите са изчезнали. По-късно обаче от полицията оповестиха, че на хората в неопределеност към този момент се гледа като на починали. По всяка възможност те са починали по време на пожара в рейса. Веднага откакто се е блъснало в камион на автомагистралата, транспортното средство е избухнало в пламъци. Именно в тях се допуска, че хората са починали, съобщи iNews.bg.

" За страдание, доста хора починаха ", разяснява представителят на немското държавно управление Щефан Зайберт. Според думите му канцлерът Ангела Меркел към този момент е осведомена за нещастието. Тя показва своите съболезнования на околните на починалите и потърпевшите, съобщи ТАСС.

Към момента няма данни за потърпевши българи при злополуката с рейса в Бавария. Това оповестиха пред " Фокус " от Министерството на външните работи. Генералното консулство в Мюнхен е в непрестанен контакт с германката полиция.

Автобусната злополука стана тази заран на автомагистрала в Бавария. Към момента аргументите за ПТП-то не са известни. Полицията проверява случая. В рейса е пътувала група от 46 туристи, както и двама водачи. Всички са немски жители.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР