Катастрофа между 2 леки автомобила на една от най-оживените улици

...
Катастрофа между 2 леки автомобила на една от най-оживените улици
Коментари Харесай

Хирург от Враца катастрофира в Мездра заради жена на пешеходна пътека /снимки/

Катастрофа сред 2 леки автомобила на една от най-оживените улици в Мездра като по знамение се размина без жертви и потърпевши, научи организация BulNews.bg. Инцидентът е стана малко след 12.00 часа през днешния ден на ул. "Александър Стамболийски ", в региона зад главно учебно заведение "Христо Ботев ".
"Форд Галакси " с врачанска регистрация, ръководен от известния хирург от Враца доктор Динко Динков, се движел по северното платно на булеварда, когато в последния миг видял, че циганка се готви да мине на пешеходната пътека до Войнишкия монумент. Жената тръгнала да пресича, след което ненадейно се върнала обратно. За да не я блъсне, докторът внезапно набил спирачки и бил ударен откъм гърба от лек автомобил "Пежо “ 406 с врачанска регистрация. Колата била ръководена от 35-годишния Д. М. от село Горна Бешовица.
За шанс при случая няма жертви и потърпевши. Пътуващите във френската кола 2 млади дами и другар на лидера се разминали единствено с нерешителност. Нанесени са обаче съществени материални вреди на техния автомобил и доста по-леки на другия.
Пробите за алкохол на двамата водачи са негативни. Пристигналият на място екип на полицията сформира на водачите актове по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР