Катастрофа е станала преди минути на един от натоварените булеварди

...
Катастрофа е станала преди минути на един от натоварените булеварди
Коментари Харесай

"Мерцедес" стана на хармоника при катастрофа във Враца

Катастрофа е станала преди минути на един от натоварените булеварди във Враца, написа BulNews.bg. „ Мерцедес “ е натресъл в задната част „ Опел Тигра “. Произшествието е станало на ул. „ Околчица “. Младо момче карало „ Опел “-а в посока към жилищен комплекс „ Дъбника “. Малко преди една от спирките на тролейбусния превоз бил ударен откъм гърба от остарял „ Мерцедес “, ръководен от към 60-годишен мъж.

Младежът беше изплашен след удара, само че за благополучие се е разминал без пострадвания. По колата му са нанесени минимални вреди. Пораженията по „ Мерцедес “-а обаче са много съществени. Цялата му предна част е смазана от удара, като по шосето има разпилени стъкла и части от колата. Шофьорът обаче също не е потърпевш.

И двамата участници в ПТП-то разясниха аргументите за конфликта пред наш кореспондент. По думите на младежа, водачът зад него не е спазил отдалеченост. Той пък се оправда, че момчето тръгнало да завива наляво без да се престрои.

В момента на местопроизшествието има полиция, която документира случая. Колите са преместени на тротоара, с цел да не затрудняват трафика от и към ж.к. „ Дъбника “.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР