Катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя първо

...
Катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя първо
Коментари Харесай

От последните минути! Неизвестен размаза кола на възлов булевард във Враца и избяга /снимки/

Катастрофа е станала на основен бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. Преди минути незнаен водач е блъснал откъм гърба врачански „ Опел Астра “, след което избягал. Инцидентът е станал на бул. „ Васил Кънчов “ близо до кръговото кръстовище до бензиностанция „ Лукойл “.
Възрастен водач се прибирал от пазар и при наближаването на кръстовището понижил скоростта си. В този миг върху него връхлетял различен автомобил, който го блъснал с огромна мощ. Мъжът изпаднал от седалката и не съумял да види другата кола.
Линейка, две пожарни и патрул на полицията пристигнали на мястото на злополуката. Дядото е прегледан на място и по-късно превозен в болничното заведение за спомагателни прегледи. Ченгетата към този момент преглеждат записи от камерите в региона, с цел да открият кой е избягалият водач.
След конфликта на асфалта има разпилени доста стъкла и елементи от двата автомобила. Пострадалата кола към момента е в лявата лента на придвижване в посока Монтана и по тази причина преминаващите по този маршрут би трябвало да го вършат с нараснало внимание. Там е и едната пожарна, която изчаква разпореждане да измие булеварда от многото остатъци по него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР