Катар ще наеме два круизни лайнера, за да помогне на

...
Катар ще наеме два круизни лайнера, за да помогне на
Коментари Харесай

Катар наема „плаващи хотели за фенове на Световното през 2022-а

Катар ще наеме два круизни лайнера, с цел да помогне на настаняването на футболни почитатели по време на Световното състезание по футбол през 2022 година Първоначалните упования са към 1 млн. последователи да посетят арабската страна за финалите и един от въпросите е къде ще бъдат настанени толкоз доста хора.

Местният учредителен комитет съобщи, че е подписал съглашение с MSC Cruises за наемане на два лайнера с смесен потенциал от 4000 каюти , които ще бъдат употребявани като плаващи хотели за почитатели.

Комитетът даде обещание, че ще има задоволително места за настаняване на всички и че алкохолът, чието разпространяване сега е лимитирано, ще бъде по-широко наличен.

„ Наемането на круизни лайнери за почитателите от дълго време е част от тактиката за настаняване на Катар , като страната има предпочитание да предлага устойчиви решения ", се споделя в известието. Не беше казано дали алкохолът ще се предлага на борда . Автобусите ще водят почитателите до метрото, което към този момент е единствено отчасти приключено.
 Gulliver/Getty Images-->
Комитетът съобщи, че други благоприятни условия за настаняване ще включват жилища и селища за почитатели в пустинята, както и хотели.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР