Катар предупреди правителствата, че рискуват да се прострелят в крака,

...
Катар предупреди правителствата, че рискуват да се прострелят в крака,
Коментари Харесай

КРИЗАТА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА: Световният недостиг на газ ще продължи няколко години

Катар предизвести държавните управления, че рискуват " да се прострелят в крайници ", в случай че не дадат знак за по-голяма поддръжка на интернационалните енергийни компании и не одобряват, че газът би трябвало да бъде част от прехода за реализиране на задачите за нулеви въглеродни излъчвания. Саад ал-Кааби - министър на енергетиката на богатата на страна от Персийския залив, съобщи пред, че чака международният на газ, който се популяризира от Англия и Европа в други райони, да продължи " няколко години ", защото търсенето надвишава предлагането.
свързани новини2460на 23.10.2021
Той упрекна за това дребните количества в хранилищата в световен мащаб, внезапното повишаване на търсенето в Азия и неналичието на вложения в нови и съществуващи газови и петролни планове през последните пет години, защото енергийните компании са подложени на напън за понижаване на излъчванията.

Кааби, който се срещна тази седмица с английския министър председател Борис Джонсън и с министъра на бизнеса Куаси Куартенг, съобщи, че въпреки и " да звучи отлично като политик да кажеш " ще реализира нулева чиста консумация до 2050 година ", " няма по какъв начин светът да премине през реален енергиен преход, без да добави повече в микса ".

" Ако това не се осъзнае и не се одобри като част от решението, ще имате още проблеми и скокове, каквито имахме, тъй като тогава демонизирате хората, които могат да ви оказват помощ ", сподели Кааби, който е и основен изпълнителен шеф на държавната енергийна група Qatar Energy.
свързани новини8039на 22.10.20211948на 23.10.2021
Катар е най-големият експортьор на полутечен естествен в света и е мажоритарен притежател на терминала за полутечен естествен „ South Hook " в Уелс, който има потенциал да задоволява една пета от потребностите от на Обединеното кралство. Миналата година той си обезпечи и правата за потенциал за предпазване и даване в терминала за полутечен естествен Grain в Кент за 25 години, считано от 2025 година
свързани новини4752на 03.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР