Катар има своя малък бананов остров, където достъп имат само

...
Катар има своя малък бананов остров, където достъп имат само
Коментари Харесай

Банановият остров на Катар, където нощувката струва по $2700 на човек

Катар има своя дребен бананов остров, където достъп имат единствено ултрабогаташи. Става въпрос за Banana Island Resort, който се намира в Персийския залив. Той се намира напълно покрай столицата Доха, а също и до прилежащите Бахрейн и Обединени арабски емирства.

Луксозният курорт отваря порти през 2015 година, а през днешния ден разполага със 141 стаи, вили и дребни къщички с аспект към морето в допълнение с дълга съвсем един километър брегова линия.
 Снимка 406830
Източник:

За да нощуваш в Banana Island Resort би трябвало да платиш най-малко 350 $ на вечер. Най-скъпите места за настаняване там стигат 2700 $ на вечер на човек.
 Снимка 406829
Източник:

Гостите на курорта би трябвало да пътуват със аероплан до летището Hamad International Airport, а по-късно до острова могат да стигнат единствено по вода за към половин час.
 Снимка 406832
Източник:

За тези, които се чудят за какво островът носи тъкмо това име, то може да се каже, че то идва от неговата форма, наподобяващ извивката на банан.

Освен с първокласни места за настаняване курортът предлага доста спа и уелнес услуги. Гостите могат да се възползват и от разнообразни спортни уреди, а за тях се грижи персонален треньор.
 Снимка 406831
Източник:

Що се отнася за местата за настаняване, те могат да избират сред стаи в хотелската част, както и от вили с друга величина и брой на пространствата.
 Снимка 406827
Източник:

Най-евтините включват спалня с балкон и аспект към морето. Най-скъпите вили от своя страна разполагат с няколко спални и частни басейни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР