Катар е поредната страна, която се включва в битката за

...
Катар е поредната страна, която се включва в битката за
Коментари Харесай

До 31-ви януари уточняват мача Джошуа - Пулев - slava.bg

Катар е следващата страна, която се включва в борбата за домакинство на мача сред международния първенец на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, и Кубрат Пулев.

Международната боксова федереация (IBF) сложи период до 31-ви януари за дефинитивно съгласие сред двата щаба. В противоположен случай ще има търг и спечелилата го компания напълно ще провежда конфликта, без да се допитва до мнението на самите боксьори, предава Gong.bg.

Според досегашните информации, главните различия сред екипите на Джошуа и Пулев са за мястото на мача. Българинът избира Истанбул. Има и алтернатива Саудитска Арабия, а пред сътрудниците от Би Ти Ви Ивайло Гоцев показа, че Катар също е забъркан в играта.

От своя страна, Джошуа желае мача да е в Лондон, защото избира да се бие пред родна аудитория.

"Мач ще има, само че мястото ще бъде изненада за всички. Все още има няколко разновидността. Има и нов подобен, който занапред ще дискутираме ", съобщи Гоцев.

"В последните няколко дни влезе още един мощен състезател в конкуренцията. Това е Доха, Катар. А това в действителност е мощен състезател, няма смисъл да изяснявам. "

"Еди Хърн споделя доста неща. Мисли едно, прави друго. В петък ще се знае всичко. Провеждаме дейни диалози всеки ден. Днес също ще се чуем. Вярвам, че всичко ще се случи. Кубрат е подготвен, виждате за каква машина става въпрос ", показа Гоцев.
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР