Каталунците изпращат един изключително тежък януари Въпреки сериозната игрова криза,

...
Каталунците изпращат един изключително тежък януари Въпреки сериозната игрова криза,
Коментари Харесай

Дебютен гол донесе усмивки на Монтжуик: Барса се върна на пътя на победите

Каталунците изпращат един извънредно тежък януари
Въпреки сериозната игрова рецесия, позорното проваляне с инкасирани пет гола от Виляреал и драмите към поста на Шави, Барселона въпреки всичко съумя да запише победа в Ла Лига.

Това се случи с 1:0 над отбора на Осасуна, в отсрочен поради Суперкупата на Испания мач, където точно тези два отбора се изправиха един против различен на полуфиналите.

От оня мач, който Барса завоюва с 2:0 в Саудитска Арабия, последва пагубно 1:4 от Реал във финала, отпадане от Купата на Краля след инкасирани четири гола от Атлетик (Билбао), както и срамното 3:5 от Виляреал от уикенда.

Ужасяващ първи месец от годината за каталунците, само че през днешния ден във краткотрайния дом на каталунците на хълма " Монтжуик " имаше мотиви за усмивка.

Те бяха свързани с успеха, която бе донесена с дебютен гол на 18-годишен бразилски юноша.

Той се споделя Витор Роке, към момента няма мач като титуляр за каталунците, а секунди след появяването си в игра през днешния ден, бразилецът съумя да се разпише.

Чудесна офанзива, в която Жоао Кансело центрира с външен фалц, а Роке изпревари вратаря и с глава заби попадението, което се оказа и с цената на три точки.

И мака пет минути след гола Осасуна да остана с 10 души на терена, Барселона по този начин и не затвори мача и трябваше да трепери в самия край, само че въпреки всичко взе успеха.

Така Барселона има 47 точки, с осем по-малко от водача Жирона, както и със седем по-малко от Реал, който към момента не е изиграл отсрочения си мач.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР