Каталунският Diario Sport публикува ексклузивно, че Барселона обмисля варианта да

...
Каталунският Diario Sport публикува ексклузивно, че Барселона обмисля варианта да
Коментари Харесай

Барселона обмисля бойкот, Тебас отправи предупреждение

Каталунският Diario Sport разгласява извънредно, че Барселона обмисля разновидността да откаже да взе участие в продължаването на шампионата, в случай че всички ограничения за сигурност не подсигуряват 100-процентова отбрана. От " Камп Ноу " слагат преди всичко здравето и не желаят взаимни отстъпки в името на спасяването на сезона. Според барселонския вестник източникът на тази информация е един от шефовете в клуба.

Бордът на шефовете ще дискутира сходна опция въз основа на препоръчаните ограничения за сигурност от Ла Лига и рекомендациите от Министерството на здравеопазването в Испания. Испанският първенец възприема позитивно концепцията за завръщане към подготвителния развой, само че страховете за публични мачове са по-големи поради смесването на голям брой футболисти от разнообразни тимове.

Междувременно президентът на Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че ще има санкции за клубове, които не извършват спуснатите разпореждания. " Ако един клуб откаже да играе, откакто към този момент имаме оторизация от здравните управляващи, то той ще предстои на наказания и ще запише служебни загуби, както преди ", показа Тебас в изявление за Adea Conecta.

Шефът на Лигата беше безапелационен, че и през идващия сезон тимовете в елита ще бъдат 20, като има нови членове и изпадащи. " Няма да усилваме броя на тимовете. Всички контракти са подписани въз основа на 20 клуба. Ще има изпадащи, ще има нови членове на Ла Лига ", зарече се той. " Изобщо не преглеждаме опцията шампионата да не се доиграе. Нито УЕФА, нито Ла Лига обмислят този вид. До 31 юли сигурно ще можем да играем, а и ще може да удължим мъничко този интервал. Сигурен съм, че ще довършим сезона и ще имаме пространство до идващия сезон ", сподели още Тебас. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР