Каталунски сепаратисти опънаха голям банер срещу крал Фелипе VI на

...
Каталунски сепаратисти опънаха голям банер срещу крал Фелипе VI на
Коментари Харесай

Антимонархически лозунги в Барселона за една година от терора в Каталуния

Каталунски сепаратисти опънаха огромен банер против крал Фелипе VI на постройка до площад на Барселона, където се организира гала по отношение на една година от терористичните набези в Каталуния, осведоми Агенция Франс Прес.

" Испанският крал не е добре пристигнал в Каталуния ", написа на банера, на който е портретът на монарха.

 Снимка 373640
Източник:

Кралят и министър председателят Педро Санчес се причислиха към фамилиите на жертвите на гала на Площад Каталуния до главния бул. " Рамбла ", където джихаст умъртви 14 души с бял бус на 17 август 2017 година По време на бягството си 22-годишният нападател от Мароко умъртви млад мъж преди да му открадне колата.

Основната сепаратистка гражданска организация в Каталуния употребява " Туитър ", с цел да изрази поддръжката си за деятелите, които използваха този девиз и през цялата нощ защитаваха свободата на словото.

 Снимка 373636
Източник:

Членове на фамилиите на починалите при офанзивите в Барселона и в курорта Камбрилс, където жена беше убита и няколко души бяха ранени часове след нападението в Барселона, приканиха за " помирение " в политическия спор сред Мадрид и Каталуния.

Каталунските сепаратисти се присмяха на краля, защото отхвърлят монархията и се надяват Каталуния да стане самостоятелна страна, когато той се причисли към всеобщ митинг против тероризма в Барселона малко след офанзивите.

 Нападението в Барселона - дело на Ислямска страна онлайн
Нападението в Барселона - дело на Ислямска страна

Атаката е терористичен акт. Ван се вряза в хора в центъра на Барселона

 Снимка 373635
Източник:

 Муса Укабир - главен обвинен за нападението в Барселона Обновена
Муса Укабир - главен обвинен за нападението в Барселона

18-годишният брат на първия търсен

Сепаратистките организации в Каталуния провеждат обособени церемонии в памет на жертвите през днешния ден , с цел да избегнат появяването си до краля.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР