КАТ започна акция “Зима” в Хасково от ромския квартал “Република”.

...
КАТ започна акция “Зима” в Хасково от ромския квартал “Република”.
Коментари Харесай

Акция “Зима” в Хасково започна от ромската махала

КАТ стартира акция “Зима” в Хасково от ромския квартал “Република”.

Днес започва първият стадий на акцията, наименуван “Безопасно пътно транспортно средство през зимата”, с съществена устременост към коли, колела и транспортни средства с животинска двигателна сила. Полицаите ще наблюдават за главните неща – зимни гуми, работещи чистачки и светлини, държание на пешеходците и велосипедистите. Първите тествани водачи в махалата бяха изрядни.
5
Както всяка година, водачите получават гратисен интервал, с цел да си сменят гумите със зимни. Това те би трябвало да създадат до 15 ноември, в противоположен случай стартират глобите. Автомобилите би трябвало да са със зимни гуми или с такива с дебелина на протектора не по-малка от 4 мм. Глобата за нарушителите е 50 лева

Вторият стадий на акцията “Пешеходци и водачи за приемливост на пътя” е от 11 до 20 ноември и е ориентирана към пешеходците и държанието на водачите по отношение на тях. Последният стадий от акция “Зима” е под надпис “Безопасно шофиране през зимата” и ще се организира в интервала 21 – 30 ноември. Този стадий е ориентиран към водачите на коли, техническата редовност на колите и държанието по отношение на пешеходците.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР