КАТ отне книжката на популярната синоптичка на Нова телевизия Гери

...
КАТ отне книжката на популярната синоптичка на Нова телевизия Гери
Коментари Харесай

Катаджии Отнеха Шофьорската Книжка На Синоптичка На Нова Тв

КАТ лиши книжката на известната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска за неплатени санкции. Красавицата, която през септември предходната година стана майка на момче, в понеделник е била зад кормилото на тузарски лек автомобил „ Мерцедес “.

В ранния следобяд тя била спряна за рутинна инспекция на столичния бул. „ Цариградско шосе “ от пътна полиция, покрай хотел „ Плиска “, оповестява Телеграф.

Ченгетата поискали документите на Малкоднакса, с цел да схванат дали са изрядни. Оказало се, че има неплатена глоба в размер на 20 лв., за която не подозирала. „ Отивах на работа. Нямам визия защо е фишът, а и служителите на реда не съумяха да ми обяснят. Излезе им единствено, че съм длъжница. Може би е за погрешно паркиране или светлини, не знам. И различен път съм имала санкции, които незабавно съм плащала. Не знам по какъв начин е допустимо да имам санкция, за която не съм известена “, призна хубавицата.

Въпреки това органите на реда са задължени по закон да вземат свидетелството за правоуправление на всеки лидер или пасажер, за който открият, че има отговорности към Пътна полиция. Хубавицата не се противила и с усмивка предала документа на униформените. Наложило се да повика собствен непосредствен, който да кара автомобилът й, тъй като към този момент по закон се водила неправоспособна.

Тя е решила да разнищи случая, преди да се издължи към Пътна полиция, уверена, че има някаква неточност. „ Става дума за някакви 20 лв., а като че ли съм нарушител. До последно не имах вяра, че ми взимат книжката “, през смях показа Гери Малкоданска. И добави, че постоянно кара са естествена скорост, не прави фрапантни нарушавания, а глобите й в предишното са за дреболии като говорене по телефона без хендсфри, колан и светлини. Когато синоптичката се издължи на КАТ, свидетелството й за правоуправление ще бъде върнато.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР