Кат Хардинг, годеницата на звездата на Арсенал Жоржиньо, каза на

...
Кат Хардинг, годеницата на звездата на Арсенал Жоржиньо, каза на
Коментари Харесай

Годеницата на Жоржиньо, Кат Хардинг, изгонва снимачния екип от къщата си, за да могат да правят секс

Кат Хардинг, годеницата на звездата на Арсенал Жоржиньо, сподели на снимачен екип, който я снима за новото шоу „ Женени за играта “ че ще би трябвало да се лимитират, с цел да може тя да прекарва „ време уединено “ с италианския национал.

Двойката е измежду няколкото футболисти и техните сътрудници, включени в шоуто, което стартира да се излъчва по Prime Video. Други показани включват бранителя на Евертън Джеймс Тарковски и някогашната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез, дружно със съответните им сътрудници.

33-годишният Хардинг, някогашен участник в шоуто за гении The Voice, е показан да приказва във кино лентата екипаж, до момента в който нейният сътрудник е в Лос Анджелис. Арсенал, който подписа с 32-годишния Жоржиньо през януари 2023 година, беше в Съединените щати за предсезонна подготовка и победи Барселона в другарски мач през юли в Ел Ей.

В шоуто годеницата на полузащитника приказва за нея неспокойствие от идното завръщане на Жоржиньо. И като прави това, тя предизвестява екипажа, че не могат да бъдат наок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР