Кастингът за нов актьор в Шоуто на Слави претърпя провал.

...
Кастингът за нов актьор в Шоуто на Слави претърпя провал.
Коментари Харесай

Слави остана без актьори, иска да си върне Виктор Калев

Кастингът за нов артист в Шоуто на Слави претърпя неуспех. Слави Трифонов по този начин и не може да откри заслужен заместител на Виктор Калев.

След напускането на Калев като артист се изявяваше Тодор Башиянов. Той не съумя да се подреди измежду любимците на Дългия и още през лятото на предходната година от екипа на Слави прекратиха контракта му. Макар че изкара пет години на заплата при Слави, Башиянов съвсем във всяко издание пoлyчaвaше yпpeци и иpoнични пoдмятaния oт Tpифoнoв.

След раздялата с Тодор гологлавият водещ се зае със задачата да търси посредством кастинг кой да добави тандема на Мариан Бачев и Краси Радков. Епизодите с кандидат-участниците завършиха още при започване на януари, само че до този миг Трифонов не е сключил контракт с никого от тях, издават от екипа му.

Дългия към момента умувал какво да прави, само че към този момент в скечовете играе Иво Сиромахов, а нов човек на заплата в екипа няма. Слави даже обмислял да върне Калев в екипа си. Той е единственият някогашен чиновник, с който Трифонов резервира положителни връзки и даже го предложения на посетители в шоуто.

Един от актьорите, които се явиха на кастинга - Верислав Димитров, имаше вяра, че може да впечатли Слави с реплика на гримьора Валентин Кулагин, само че по този начин и не получи предложение за работа. 26-годишната Вирджиния Събева, която е участничка и в предаването Х Фактор, също получи заричане от Дългия за работа, само че към този момент не е получила нищо съответно.

Единственият, който впечатли Слави, бе кукленият артист Димитър Иванов. Дългия му даде обещание да го прати на образование в Съединени американски щати, с цел да усъвършенства вентрологията – говорене, без да мърда устата си.

От екипа на Трифонов издават, че водещият в действителност е решил да влага в момчето, само че занапред ще му измисли роля и тя няма да е част от скечовете. Зрителите недоволстват, тъй като екранните облици на Бачев и Краси Радков към този момент са изчерпани. В страницата на предаването има десетки мнения за това, че равнището на претендентите за нови артисти въобще не е било високо, написа България Днес.

"Защо ни показвате такива некадърници? ", "Слави, за какво допускаш ниско качество на предаването? ", риторично питаха почитатели на Шоуто на Слави. Самият водещ също е останал отчаян и на няколко пъти намерено призна, че е очаквал повече. В кастинга се допускаха и деца, защото нямаше ограничаване за възраст на участниците.

От шоуто се надявали по този метод да открият и ново надарено дете като Крисия, която към този момент няма контракт с Дългия. Тъй като Слави не си хареса нито един от дребните претенденти, той направи нов кастинг Нова звезда, където ще търси надарени деца до 14 години.

Опасенията на част от чиновниците в шоуто са, че Слави по този начин и не може да се реши на по-сериозна крачка, тъй като бъдещето на предаването е незнайно. През лятото договорът на шоуто с Би Ти Ви изтича и не се знае дали ще бъде удължен. Самият Слави постоянно прави мнения, че времето му на екран е на изчерпване. Затова и фрапантни промени в концепцията на предаването не стоят на дневен ред.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР