Kaspersky Free е антивирусна програма от „Лаборатория Касперски“, която разполага

...
Kaspersky Free е антивирусна програма от „Лаборатория Касперски“, която разполага
Коментари Харесай

Kaspersky Free 2019 Build 19.0.0.1088

Kaspersky Free е антивирусна стратегия от „Лаборатория Касперски“, която разполага с най-основните функционалности: отбрана от вредоносни стратегии и сайтове; автоматизирано възобновяване. Програмата разполага с антифишинг технологии, които ви пазят от подправени уеб сайтове. Kaspersky Free е надеждна и се отличава с висока скорост на работа. Автоматичното обновяване на продукта подсигурява отбраната от най-актуалните закани в Интернет.

Kaspersky Free е първият безвъзмезден антивирус на известната компания за сигурност Kaspersky Lab. За разлика от съперниците, до момента Касперски не оферираше гратис решение.

Разработчикът подчертава на способността на Kaspersky Free да предотвратява инсталиране на злотворен програмен продукт и да отстранява от системата към този момент инфектираните файлове.

Интерфейсът на Kaspersky Free не се разграничава от този на останалите артикули на компанията. След инсталиране на продукта, потребителите получават лиценз за прилагане в продължение на една година.

Kaspersky Free пази компютъра от разнообразни типове вируси, както и покачва сигурността против офанзиви на чужд вредоносен код или хакери.

Kaspersky Free обезпечава непрекъсната автоматизирана отбрана за Вас и Вашето семейство, до момента в който работите, банкирате, пазарувате или играете онлайн. Програмата разполага с всичко, от което се нуждаете за несъмнено и безвредно престояване в Интернет.

Kaspersky Free употребява истински логаритми за разкриване на вируси, които разрешават откриването и на незнайни досега вредители. Освен файлове програмата сканира и пощенски бази данни и получавани известия дружно с атачмънтите и чудесно дефинира макровируси в документи на Microsoft Office. Kaspersky Anti-Virus поддържа инспекция на известните типове архиви.

Разработчикът прецизира, че безплатният антивирус е предопределен за потребителите в Русия и Украйна.  Лиценз: Безплатен (Freeware).
#td_uid_42_5c02be3ab58ae.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/07/Kaspersky-Anti-Virus-01.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_42_5c02be3ab58ae.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/07/Kaspersky-Anti-Virus-02.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_42_5c02be3ab58ae.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/07/Kaspersky-Anti-Virus-03.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: Kaspersky Free 2019 Build 19.0.0.1088 (2.26 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР