Касова бележка за 0,05 лв. е фискалният бон с най-ниска

...
Касова бележка за 0,05 лв. е фискалният бон с най-ниска
Коментари Харесай

Касова бележка за 5 стотинки играе за награда от 50 000 лв.

Касова записка за 0,05 лева е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран до момента за присъединяване в Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. Тя, дружно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна премия от 2000 лева, която данъчните ще дадат в понеделник.

Късметлията ще бъде изтеглен на 15 януари в утринния блок на bTV. Тогава ще стане явен и следващият седмичен победител, който ще грабне чисто нов смарт телефон. Устройството преди малко беше показано на българския пазар и е с впечатляващи параметри – 8-ядрен процесор и 4 GB RAM. Телефонът има двойна предна камера за селфита, както и внушителна 16-мегапикселовата задна камера.

До през днешния ден, за присъединяване във втората част на известната игра на данъчните, са регистрирани 5,2 млн. фискални бонове на обща стойност 81 млн. лева Близо 550 000 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки консуматор в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от консуматор от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са въвели касови бележки на стойност над 9000 лева

Тази година късметлиите в играта на данъчните  ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на Лотарията – kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Фейсбук страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В обществената мрежа потребителите могат да наблюдават последните новините към играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата премия в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева. 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР