Късно вечерта в петък във Враца се е самоубил Огнян

...
Късно вечерта в петък във Враца се е самоубил Огнян
Коментари Харесай

Булнюз: Самоуби се братът на Нона Йотова

Късно вечерта в петък във Враца се е самоубил Огнян Кръстев, който е брат на актрисата, а сега народен представител, Нона Йотова, оповестява организация Булнюз.

``
реклама

70-годишният мъж е страдал от тежко заболяване, поради което в последно време болките били непоносими. По неофициална информация той се е гръмнал с противозаконна пушка в жилището си в един от блоковете „ Химик “ против пожарната в града.

Съседи обаче настояват, че се е гръмнал с револвер, който е бил даден преди доста години като премия от министъра на Министерство на вътрешните работи, без на този стадий да е явен мотивът за това.

Възрастният мъж е прочут измежду врачани като Софиянеца. Преди доста години дошъл да живее в града под Околчица поради работата си в „ Химко “. Там той е бил технолог на производството в завод „ Реформинг “. Отличавал се е с едрия си растеж. Бил е един от първите във Враца, които почнали да се занимават съществено с културизъм.

Починалият живеел разграничен със брачната половинка си и двете си деца-момче и момиче, които се били изнесли в Поморие. По бащина линия е брат на Нона Йотова, само че имат разнообразни майки.

На този стадий погребението е отсрочено, с цел да може да дойде в града опечаленото семейство. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР