Късно вечер човек може да разгледа всичко на спокойствие и

Късно вечер човек може да разгледа всичко на спокойствие и ...

Посреднощ е-пазаруваме пелени, кафе-машини и телефони.


Късно вечер човек може да разгледа всичко на спокойствие и да обмисли поръчката сиМного българи пазаруват през интернет след полунощ, а най-купуваните нощно време стоки се оказват детски пелени, кафе-машини и телефони. Дали между първото и второто има някаква връзка обаче не е ясно. Любопитното наблюдение е от анализ на статистиките на посещаемостта на електронния магазин eMag.bg.

Безспорно едно от големите предимства на онлайн-пазаруването е 24-часовият достъп до предложенията на електронните магазини. Затова не е изненадващо, че има много хора, които поръчват късно вечер. Всъщност, според статистиката, среднощните потребители са най-активни в часовия пояс от 0 до 1 часа през нощта. Тогава обичайно се регистрират най-много поръчки, разкрива е-магазинът.
Стефана Здравкова, директор на eMag.bg
Стефана Здравкова, директор на eMag.bg

„Големият брой поръчки в малките часове демонстрира нагледно предимствата на онлайн търговията – 24 часов достъп до предложенията и удобството да пазаруваш независимо къде се намираш, стига да имаш достъп до Интернет“ каза Стефана Здравкова, директор на eMag.bg.

Според екипа на електронния магазин, основният мотив на среднощните купувачи е съвсем разбираем – те искат да разгледат всички предложения на спокойствие след приключване на работния ден и след стихването на всички семейни ангажименти. Това им дава възможност внимателно да обмислят бъдещите покупки.

Източник: technews.bg