Късно снощи цяла България бе потресена от зверското убийство на

...
Късно снощи цяла България бе потресена от зверското убийство на
Коментари Харесай

Преди година душманинът на момиченцето от Сотиря ревнал, че... ВИДЕО

Късно нощес цяла България бе потресена от зверското ликвидиране на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря. Малко по-късно локални поданици споделиха с БЛИЦ шокиращи версии за случилото се.

Според тях детето е станало жертва на пандизчия, който обикалял във вилната зона край селото.

Малко по-късно станаха ясни кошмарни детайлности за гибелта на 7-годишното момиченце , а в това време се появи и фотография на 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов, който е хипотетичният палач .

Рано тази заран се появиха смразяващи вести и фотоси за изнасилването и убийството на 7-годишното момиченце в сливенското село Сотиря .

Оказа се, че през юли предходната година Мартин е станал "телевизионна звезда ". Мъжът застанал пред камерите на Нова телевизия, защото бил атакуван от кучета в селото.

"Отивах към магазина. Към мен се ускориха 7-8 кучета. Почнах да тичам, с цел да не ме нахапят. Обаче ме стигнаха и заградиха. Отървях се по някакъв метод, удрях ги ", споделя тогава Мартин пред камерите.

Освен това демонстрира и пострадванията, с които се е отървал.

Но какво още е споделил преди година хипотетичният палач на 7-годишното момиченце от сливенското село сотиря може да видите в репортажа на Нова телевизия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР