Късно снощи станаха ясни три от четирите полуфиналисти в турнира

...
Късно снощи станаха ясни три от четирите полуфиналисти в турнира
Коментари Харесай

В "Бетис" са на принципа "Не е важно аз да съм добре, а "Севиля" да е зле"

Късно нощес станаха ясни три от четирите полуфиналисти в шампионата за Купата на краля в Испания. Към класиралия се от предния ден „ Валенсия”, се причислиха тимовете на „ Бетис” и „ Барселона”. Мачовете и на двата тима изобилстваха от трагични моменти, само че не по-малко забавно се оказа и след тях.

А едно изявление на емблематичния състезател на Бетис – Хоакин събра изключително огромно внимание, с помощта на неподправените страсти, които на нас по никакъв начин не са ни непознати.

„ Бетис” таман бе отстранил „ Еспаньол” след тежък мач с продължения. Докато Хоакин споделяше усещанията си от срещата, огромният противник на „ зелено-белите” - „ Севиля” играеше против „ Барселона” при общ резултат все още 4:3. Останалите играчи на „ Бетис” гледаха мача в съблекалнята откъм гърба.

Възможността за севилско дерби на полуфинал бе изцяло действителна, само че играчите на „ Бетис” най-първосигнално демонстрираха, че сходен вид не е измежду целите им. Те недвусмислено показаха възприятията си към градския противник, изригвайки на 5-ия и 6-ия гол на „ Барселона”. Всичко това мина онлайн в ефир по време на футболното ток-шоу “El Chiringuito”.

Тази вечер ще стане явен и последният полуфиналист за Купата на краля. „ Реал” Мадрид гостува на „ Жирона” с задатък от 4:2 след първия мач. Срещата може да гледате онлайн по bTV Action от 22:30ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР