Късно снощи стана ясен големият победител в кулинарното шоу Hell's

...
Късно снощи стана ясен големият победител в кулинарното шоу Hell's
Коментари Харесай

Смут в ефир! Властната Гала излови големия победител Дани Спартак в голямо прегрешение

Късно нощес стана явен огромният победител в кулинарното шоу Hell's kitchen България. Както БЛИЦ заяви това е Дани Спартак, който прибра 100 бона и подписа контракт с началник Виктор Ангелов.

Днес той бе специфичен посетител при Гала в предаването й „ На кафе “.

Гостите – Ернестина Шинова, Деси Цонева и Иво Танев, предложиха на Дани Спартак да раздели премията от 100 000 лв. със брачната половинка си, а Гала пък се изцепи: „ Тя може да вземе половината пари, само че да си купи обувки за всичките.”

Водещата стартира да беседва с него, само че още в самото начало на диалога се случи нещо, което изкара водещата отвън кожата й.

В ефир се чу пращене от преплитане на телефонен сигнал и този на камерите.

Русокосата водеща сподели сприхавия си манталитет и незабавно заповяда с корав звук: „ Който не си е изключил телефона да го направи незабавно! “.
За нейна изненада издънката пристигна от спечелилия Дани. Той толкоз се смути, че незабавно стартира да се пребърква за телефона си и с трептящ глас се извини: „ Съжалява, може да съм аз. Още нямам този табиет “ и незабавно спря звука на GSM-а си.

Малко по-късно към тях бе поканен и вторият в шоуто Филип, само че диалогът бе пресечен от реклами. Тук обаче водещата бе изпусна и преди да бъде прекратено излъчването отново подреди: „ Забранявам да ги разпитване до момента в който има реклами “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР