Късно снощи прочулият се като ловец на мигранти Петър Низамов,

...
Късно снощи прочулият се като ловец на мигранти Петър Низамов,
Коментари Харесай

Простреляха известния като ловец на мигранти Петър Низамов

Късно нощес прочулият се като ловджия на мигранти Петър Низамов, с прякор Перата, е бил прострелян крайници. За случилото се заяви журналистът Стоян Тончев в обществената мрежа Фейсбук, който разгласява фотоси, показващи раните по краката на Низамов. Тончев е прочут като помощник на уеб страницата за проверяваща публицистика " Биволъ " и преди време беше грубо пребит, като съгласно него това е станало поради негови проверяващи материали против кмета на Поморие Иван Алексиев.

Според формалната информация от Министерство на вътрешните работи " към 22:10 часа във вторник в региона на бл. 41 А в комплекс " Изгрев " в град Бургас, поражда случай, при който по първични данни в региона на краката е прострелян 32 годишния П.Н. от Бургас. Същият е откаран в УМБАЛ - Бургас, където му е осъществена незабавна хирургична намеса. Констатирани са две прострелни рани, само че заплаха за живота на пострадалия по данни на медиците няма. В момента се прави оглед на местопроизшествието от чиновници на ОДМВР Бургас. Издирват се очевидци на случая, като следва изземването на записи от камери, ситуирани в региона. "
Низамов се прочу, откакто разгласява във Фейсбук клип, в който се виждат арестувани и вързани със свински опашки мигранти, пресекли незаконно границата с Турция. Срещу него имаше правосъден развой, само че защото очевидците и избрани за жертви мигранти не се явиха в залата, нямаше присъда.
В началото на 2017 година Низамов беше посочен в отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати във връзка със " случаи на принуждение над имигранти, както и данни за осъществяване на престъпни закононарушения по отношение на тях. Безредиците в бежанския лагер в Харманли от есента на 2016 година също бяха посочени в отчета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР