Късно снощи двама души бяха убити и един тежко ранен

...
Късно снощи двама души бяха убити и един тежко ранен
Коментари Харесай

Има заподозрян за атентата в Брюксел

Късно нощес двама души бяха убити и един тежко ранен при нахлуване в центъра на Брюксел преди мача сред Белгия и Швеция от европейските квалификации. Местните управляващи покачиха равнището на опасност в столицата до най-високо.

Националният спешен център заседава сега и моли да се заобикалят ненужни пътувания. Според федералната прокуратура този терористичен акт няма връзка с спора сред Израел и Хамас.



В същото време съгласно Националния спешен център обвиненият причинител цитира шведската народност на жертвите във видеото си в обществените медии като претекст за нападението си. Именно поради това шведските последователи до късно не бяха получили позволение да изоставен стадион „ Крал Бодуен “ и се търсеше метод по какъв начин да бъдат изведени по безвреден метод.

Still want to call Islam religion of peace? Another one muslim terrorist this time in Brussels (Belgium) bragging how he murdered swedish tourists for the name of ISIS.
It is last time European countries should change the laws about accepting imigrants who consider them enemies!
— ZOKA???????????????? (@200__zoka)

Властите в Белгия към този момент имат обвинен за атентата в Брюксел. Това е Слайем С., който самичък се е провъзгласил за член на " Ислямска страна ".

Заподозреният причинител на стрелбата в Брюксел е разгласил видео в обществените медии по време на случая, в което споделя на арабски, че е " умъртвил " трима шведи. Става дума за мъж от Схарбек, за който се знае, че е радикализиран.

Footage from the scene of the shooting in, everything is cordoned off. The gunman claimed in a video posted on Фейсбук to be an ISIS member seeking vengeance for the stabbing murder of a US- boy, 6. The suspect remains at large.
— The Daily Dissident (@DailyD1ss1dent)

Мъжът, за който се счита, че е от тунизийски генезис въз основа на акцента му, се хвали с убийствата на неверници. Той носи същото оранжево яке на видеото като причинителя на стрелбата и наподобява, че върви по улицата.

Той се оглежда, споделя името си и се назовава „ войник по пътя към Аллах “.



„ Ние живеем по пътя на нашата религия и умираме по пътя на нашата религия. “

След това той още веднъж повтаря името си и споделя: " Убих трима шведи, популярност на Аллах! "

After 2 hours of opening fire on civilians, killing at least 5 and injuring at least 8 people, the ISIS gunman is still at large in,.
— Paul Golding (@GoldingBF)

Преди това Слайем С. е споделил и различен видеоклип със известие, в което споделя „ в името на Божията книга се жертват души и кръв “.

Не е ясно дали става дума за същия мъж като на първото видео. Той носи футболна фланелка на Аякс и крие лицето си под шал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР