Късно снощи бе изтеглен жребият за Откритото първенство на Франция.

...
Късно снощи бе изтеглен жребият за Откритото първенство на Франция.
Коментари Харесай

Двама велики шампиони тренират заедно дни преди да се изправят един срещу друг

Късно нощес бе изтеглен жребият за Откритото състезание на Франция. Ние ще се надяваме на положителни резултати от Григор Димитров и Цветана Пиронкова, а любимците за купата, избрани от букмейкърите са нормалните обвинени.

Най-големи шансове съгласно анализаторите за триумф имат Рафаел Надал и Новак Джокович, а първенецът от US Open Доминик Тийм също е измежду кандидатите за огромната купа. Мнозина биха желали да гледат следващия край сред Джокович и Надал, само че дали това ще се случи ще ни покажат идващите две седмици.

Съдбата обаче изправи още в първия кръг един против различен 2 огромни имена в международния тенис - Анди Мъри и Стан Вавринка. Безспорно това е дербито на първия кръг, а милиони фенове ще следят борбата сред двамата. В директните дуели преимуществото е на страната на Анди, който води с 12:8 победи в мачовете сред тях. И двамата към този момент са изпитвали чувството какво е да триумфираш с купа от Големия шлем, само че в този момент един ще би трябвало да напусне още след първия кръг. Едва ли жребият можеше да е по-неприятен, само че всички най-малко ще се насладят на ужасно представление още в ранните етапи на това огромно събитие.

Непосредствено преди старта на шампионата двамата организираха взаимна подготовка, която бе самобитно прелюдие към това, което ни чака в идната им битка в Париж.

Stan and Andy practicing together on Philippe Chatrier. 3 and half years since their epic SF in 2017 which turned out to be the end of Stan’s knee and the end of Andy’s hip. Quite symbolic to see them hitting together again on this court. Beautiful story.

(

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР