Късно снощи българският национален отбор записа четвърта поредна загуба под

...
Късно снощи българският национален отбор записа четвърта поредна загуба под
Коментари Харесай

Без изненади: България с нова загуба, този път в контролна среща

Късно нощес българският народен тим записа четвърта поредна загуба под управлението на Красимир Балъков, като този път положителната вест беше, че тя не пристигна в квалификационен мач. " Лъвовете " отстъпиха с 1:3 в гостуването си против Ирландия. Кошмарна вечер имаше дебютиралият на вратата Христо Иванов, който носи виновност за първия и втория гол на противника. Момчетата на Красимир Балъков в огромна част от мача още веднъж не стояха неприятно, но самостоятелните неточности в нашите редици костваха прекомерно скъпо. В заключителните минути ирландците осъществиха две попадения в границите на 3 минути и това предопредели загубата, съобщи gong.bg.

Експерименталните сформира и на Красимир Балъков, и на Мик Макарти имаха потребност от време за намиране на точния синхрон. Общо взето, това лиши цялото първо полувреме, а през втората част играта стана много по-интересна. Островитяните излязоха напред след попадение на Алън Бърн, пристигнало на контраофанзива. Ние се върнахме в мача след тъкмо изпълнена от Ивелин Попов дузпа, с цел да пристигна сривът в заключителните моменти на срещата. Тогава бранителят Кевин Лонг получи подарък от Христо Иванов, а съвсем незабавно след него Джеймс Колинс ни довърши.

Първото полувреме на „ Авива Стейдиъм” може да бъде разказано като всичко друго, само че не и атрактивно. Ирландците доста отчетливо се стараеха да подлагат родната отбрана на интензивна преса, до момента в който футболистите на Балъков опитваха да възобновяват играта с къси пасове. Това докара до няколко загуби на топката наоколо до нашето наказателното поле, от които съперникът не се възползва, може би поради прекомерно еднотипните си офанзиви, съвсем постоянно завършващи с центриране от фланга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР