Късно снощи Англия се наслади на една от най-великите си

...
Късно снощи Англия се наслади на една от най-великите си
Коментари Харесай

Англичанка, която не харесва футбола, си татуира It`s coming home 2021

Късно нощес Англия се наслаждения на една от най-великите си футболни вечери. Националният отбор на страната се класира за първия си европейски край след трагичен триумф с 2:1 над Дания. Капитанът Хари Кейн пропусна дузпа в продълженията, само че бе прецизен при добавката, пращайки в възторг милиони британци, които мечтаят за важен трофей към този момент 55 години.

Една тяхна сънародничка обаче - Кортни Харисън от Уъркингтън, Къмбрия, е толкоз уверена в триумфа и против Италия на финала (11 юли /неделя/), че към този момент има татуировка на десния си крайник с надпис " It's coming home ", британското знаме и 2021 година

Странното е, че Харисън... в действителност не гледа футбол. " Не одобрявам футбола, не проследявам Висшата лига или нещо сходно, само че страстите около европейско и международно състезание превземат всички. Реших, че с този татус мога да донеса шанс на националите. Снощи гледах мача с напрежение, знаейки, че имам " It's coming home " на десния гален. Никога не съм желала Англия да завоюва толкоз. Не откъсвах очи от мача. Околните несъмнено си помислиха, че съм футболна фенка. ", споделя тя.

" Платих 40 паунда за татуса. Трябваше да излъжа, че съм изгубила залог, с цел да се съгласят да ми го създадат. Не бях пияна, беше просто за шегата. Приятелите ми считат, че съм се побъркала, въпреки че част от тях обмислят да си създадат същата татуировка преди финала. ", споделя Кортни.

Харисън въпреки всичко има проект при загуба на " Трите лъва " от " Скуадра адзура ". За да избегне срама, тя е подготвена да добави едно " не " ( " not " ) в татуса.

Дали футболът ще се завърне вкъщи - следва да разберем! Едно е ясно: Кортни Харисън постоянно ще помни Евро 2020.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР