Късметът си знае работата! По време на празничните дни се

...
Късметът си знае работата! По време на празничните дни се
Коментари Харесай

Празничните дни донесоха ТОП печалби в играта Еврошанс

Късметът си знае работата! По време на празничните дни се насъбраха доста облаги, които сътвориха супер страсти в пунктовете на " Евробет ". Числовата игра " Еврошанс " ощастливи доста участници с невероятни суми и по този начин удължи празненствата.

Без фойерверки, само че със запаметяващ се ваучър, в Свищов означиха топ попадението на фен на числата, който прибра сумата от 10 000 лв.. Същото угощение имало и в Търговище, където падна облагата от 8 000 лв. на Стоян Стоянов .

7 200 лв. отидоха при русенец, който отбелязва страховит триумф с прогнозата си за 8 цифри при залог от 60 стотинки в " Еврошанс ". Сред печелившите попадна и Пламен Данчев от Видин, който сграбчи своите 6 000 лв..

Поразителна е точността и за софиянец, който заковава 7 от 7 цифри, с цел да доближи до облагата от 5 000 лв..

4 500 лв. отидоха при състезател от Шумен, а 4 104 лв. отпътуваха към щастливец от Банско. На по 4 000 лв. се радват четирима щастливци от София, Враца, Перник и Реселец. 3 950 лв. е облагата на късметлия от Кубрат, а 3 600 лв. повдигнаха настроението в Монтана.

Успешни прогнози направиха още мнозина играчи, които усетиха тръпката да бъдат късметлии.

Тегленията на играта " Еврошанс " можете да следите в пунктовете на " Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР