Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни

...
Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Казах на момчетата, че съм горд от тях

 Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха "лъвовете " от борбата за Мондиал 2023
“Баскетболът не е футбол - някой би трябвало да победи, няма равенства. В този мач обаче ние искахме да има продължение и играехме за него, тъй като след загубата на Литва се нуждаехме от 10-точкова победа. Поздравления за тима на Босна. Казах на момчетата си, че съм горделив от тях. Имахме доста кадрови проблеми, свързани с Везенков, Маринов и Минчев. Загубихме три мача в последните секунди - с Чехия, с Литва и през днешния ден. Доволен съм от моя тим.

Това е нашият жанр на игра. Нямаме високи играчи, имаме единствено един, който е млад и има бъдеще, само че към момента не е подготвен. Днес стреляхме 40% от тройката, тъй че съм удовлетворен от този аспект от играта.

В другата група има три доста мощни тима - Франция, Черна гора и Унгария. Може би Литва ще се класира за Мондиал 2023, защото те имат огромен капацитет, когато са в цялостен състав. Чехия също е мощен отбор. Босна и Херцеговина пък постоянно играе крепко ", съобщи Барчовски на конференцията след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР